ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Τη Δευτέρα, 13/9/2021 και ώρα 9.30π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-22. Η προσέλευση των μαθητών (χωρίς τσάντες) και η αποχώρηση θα γίνει με αποκλειστική ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων ως εξής: Α, Β, Γ τάξεις από την οδό Θερσίτου και Δ, Ε, ΣΤ τάξεις από την οδό Χρυσηίδος.

 Όλοι οι μαθητές θα φορούν μάσκες και θα φέρουν βεβαίωση selftest, το οποίο θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα, ενώ το επόμενο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το απόγευμα. Από την επόμενη βδομάδα τα selftest θα πραγματοποιούνται Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα.

Οι μαθητές της Α΄τάξης θα συνοδεύονται από έναν γονέα-κηδεμόνα, ο οποίος θα εισέλθει στον προαύλιο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις) και θα παραμείνει και μετά το πέρας αυτού.

Την Τρίτη, 14/9/2021 οι μαθητές θα έχουν μαζί τους την τσάντας τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους, ένα τετράδιο, μια κασετίνα και επιπλέον μάσκες.

Από Τρίτη, 14/9/2021 μέχρι την Παρασκευή, 17/9/2021 το σχολείο θα λειτουργήσει έως τις 13:15.

Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει προσωρινά μόνο με ένα τμήμα και για τους μαθητές που έχουν απόλυτη ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την στήριξή σας σε αυτό.

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ   

ΣΙΑΡΑΒΑ ΜΑΡΙΝΑ