DANCE OF COLORS- ETWINNING PROJECTS 2022-2023

Η ζωγραφική είναι ένα είδος τέχνης που μόνο ταλαντούχοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν στα μάτια των παιδιών. Προκειμένου να σπάσει αυτή η προκατάληψη και να δείξουμε στα παιδιά ότι μπορούν να γίνουν όμορφες εικόνες με απλές τεχνικές, αυτό το έργο, το οποίο σχεδιάζεται να μάθει και να διασκεδάσει κάτω από την ενωτική στέγη του E-Twinning, είναι ένα ευρωπαϊκό έργο που πραγματοποιείται με 14 εταίρους, 10 Τουρκία, 2 Ρουμανία, 1 Ισπανία και 1 Ελλάδα.

 Το πρόγραμμα, το οποίο είχε διάρκεια 5 μήνες, εκπονήθηκε στα πλαίσια του γνωστικού μαθήματος των Αγγλικών και είχε ως στόχο οι μαθητές να μάθουν να λειτουργούν ως μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας, να συνεργαστούν με σχολεία στο εξωτερικό και να χρησιμοποιήσουν την αγγλική γλώσσα ως μέσο επικοινωνίας, ανάπτυξης κριτικής σκέψης και δημιουργικότητας που αποτελούν σημαντικές δεξιότητες του 21ου αιώνα. Επίσης, οι μαθητές έμαθαν να κατασκευάζουν νέα γνώση και να δημιουργούν διαδραστικό μαθησιακό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας Web2. tools.

Στο ψηφιακό βιβλίο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσουμε την υπέροχη δουλειά των μαθητών του τμήματος ΣΤ1 υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Αγγλικών της τάξης ,Εύη Τσαμπούκου, η οποία εκπροσωπεί το σχολείο μας.